torstai 20. helmikuuta 2014

Just had to try it...

Nimittäin avokadopastaa! :)

Reseptin on kehittänyt Alexander Gullichsen Meidän safkaa -ohjelmasta ja avokadopastan alkuperäinen resepti löytyy Hanna Gullichsenin Chicling-blogista. Reseptin löytää myös Alexander ja Hanna Gullichsenin Safkaa-keittokirjasta. Pitää varmaan ruveta seuraamaan enemmänkin tota Hannan blogia. Itse kuitenkin ohjeen bongasin makuja.-sivustolta: löytyy tästä

Innostuin kokkaamisesta ja laivonnasta vasta viime syksynä. Olin puolisen vuotta kotitalouskoulussa ja siellä jotenkin iski se halu tehdä hyvää ruokaa itse. Hassua miten se ei ole aikaisemmin iskenyt, koska itse tehty ruoka on parasta!


Nyt vihdoin päästään omiin kokemuksiini avokadopastasta. Yksi sana, kaksi tavua, viisi kirjainta: HYVÄÄ! No okei ei se ihan täydellistä ollut. Avokadoa olisi voinut olla enemmän ja suolaa vähemmän. En oikein pidä suuresta määrästä suolaa ja ohjeessa sitä oli melkoisesti. Tulinen chili oli ihan nappi. Sen verran tulinen, että tekee mieli lisää. 


Piti vähän hakea vettä kun rupesi niin polttelemaan :DD

Siis lopullinen tuomio: Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti